Skulle aldrig flytta utan hjälp från en flyttfirma

Blir imponerad samtligt som jag blir förvirrad av människor som orkar med att flytta helt och hållet på egen hand. Det här med att fixa med städning och transport och allt sådant själv utan att ta den minsta hjälp från någon annan, det är imponerande. Själv orkar jag inte med det utan ser alltid till att ta professionell hjälp med allt sådant.

Jag har själv tagit hjälp av en flyttfirma här i Sollentuna de två gångerna som jag har flyttat. Det blev från LIFTAB, en liten flyttfirma som hade väldigt bra priser och som visade sig vara väldigt duktiga också. Så därför blev det att jag valde att anlita dem på LIFTAB när jag sedan flyttade igen. Kändes väldigt skönt att slippa leta efter en flyttfirma här i Sollentuna en gång till, för det är lite svårt att hitta någon som man tror att man kommer att trivas att samarbeta med.

Jag har bara flyttat från lägenheter, så det har inte varit så mycket men det har varit otroligt skönt att få hjälp då ändå. Så kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara att flytta från en villa utan att ta någon hjälp. Förstår mig inte på de som klarar av att göra det, men blir imponerad. Eller så kanske jag borde bli skrämd, vet inte.

Tycker i alla fall att LIFTAB var väldigt bra, så om någon av er ska flytta och inte känner för att imponera med era flyttkunskaper och stresstålighet på egen hand, ta hjälp av den flyttfirman och jag lovar er att ni kommer att bli nöjda.