Christer B Transport i Borås

Tjenare mors mina coola läsare och välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen. För att starta den här fredagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg med en rekommendation till er. Oftast skriver jag om hästar och trav men nu kommer det att handla om företaget Christer B Transport AB. Det är det här företaget som jag vänder mig till när jag behöver hjälp inom transport i Borås och det händer minst ett par gånger i månaden. Ett så bra företag, ni måste läsa mer här om dem! 

En gång i tidernas begynnelse (för två år sedan), valde jag att ta kontakt med Christer B Transport AB när jag hade startat mitt eget företag och behövde hjälp inom transport i Borås med omnejd. En av mina vänner som även han driver ett företag berättade för mig om det här företaget och berättade att han alltid valt att vända sig till detta transportföretag och tyckte att även jag borde vända mig till dem vilket jag ju också gjorde. Alla gånger jag har fått hjälp med transporter så har de flutit på utan några missöden. Aldrig några förseningar och det har heller aldrig inträffat att något har gått sönder. Helt enkelt så kan jag säga att när det gäller att få hjälp inom transport i Borås med omnejd så är det här företaget det rätta företaget att vända sig till. Om det är något mer ni tycker att jag borde ha sagt om Christer B Transport AB så får ni påtala detta nere i kommentarsfältet.